Zakelijk

Altijd Taxi is een van de grootste taxi centrale van Midden-Nederland. Wij bieden zakelijk taxivervoer en bij ons kunt u 24/7 taxi’s voor medewerkers en internationale gasten van uw bedrijf bestellen. De voertuigen zijn zeer luxe en van alle comfort voorzien. Zodat u ongestoord en zeer efficiënt verder kunt werken tijdens uw reis. Snel en gemakkelijk ritten boeken via het webbased regiesysteem, betrouwbaar en veilig.

Altijd Taxi ( Taxi Utrecht Schiphol ) is het handigste en voordeligste transport van en naar de luchthaven. Altijd Taxi is in tegenstelling de straat taxi, die volledig prijs in rekening brengen. We halen je op en brengen je rechtstreeks naar je bestemming – geen tussen stop.

Terug komen: na je zakelijk reis wil je meteen naar huis. Onze voertuigen na de reservering direct buiten de aankomstterminal opgesteld om u direct naar huis te brengen. Zonder wachten en zonder tussenstops.

Hoe wel wij Utrechtse taxichauffeurs zijn, kunnen wij overal naartoe. Zelfs Duitsland – België – Frankrijk. Wij verwelkomen lange reizen naar overal in het EU. Onze prijzen zijn uiterst concurrerend. Laat ons gewoon weten wat uw eisen zijn. en we komen zo snel mogelijk terug met een duidelijke offerte.
Wij Streven ernaar om de goedkoopste te zijn. Op het gebied van taxi vervoer van, naar en retour Schiphol vliegveld. in combinatie met een uitstekende service.

Altijd Taxi verzorgt dienstverlening voor uw bedrijf. Betalen met pin, creditcard, Contant en op rekening is mogelijk.

Reserveer hier uw zakelijk vervoer bij Altijd Taxi. Heeft u een vraag neemt u contact met ons op.

TAXI-NIEUWEGEIN-MEDEWERKER-min